[colabot7]

Het eerste voetbalelftal van Al-Jabalain handhaafde hun ongeslagen record en de zesde wedstrijd op rij, na maandag van een achterstand op bezoek bij Al-Qadisiyah kwamen ze met een waardevolle 2-1 overwinning op de proppen, na een spannende wedstrijd die als maar liefst 3 rode kaarten. jaar, in het Prince Abdulaziz bin Musaed bin Jalawi-stadion in Hail, als onderdeel van de “Flag Day” -ronde van de 25e Yellow League voor spelers uit de eerste divisie.
De ploeg van Al-Haili heeft deze zege te danken aan de Colombiaan Anderson Plata, die met twee doelpunten in de 74e en 90e minuut de Oosterlingen dwarsboomde, die opschoven met het doelpunt van de Algerijn Karim Oreibi vanaf de penaltystip (15).
De beroemdste scheidsrechter van het spel kreeg drie rode kaarten tijdens de tweede helft, te beginnen met Al-Qadisiyah’s Qusai Al-Khaibri “77” voor een gewelddadige interventie op een tegenstander, voordat zijn collega Mashari Al-Qahtani “90 + 3” een rode kaart kreeg direct na de botsing met de tegenstanders en haalde ze allebei in. Faisal Al-Juhani, de speler van Al-Jabalain, “90 + 7”, nadat hij terugkeerde naar de VAR-techniek en ervoor zorgde dat hij tussenbeide kwam in de conflicten die zich voordeden tussen de spelers van de twee teams in de minuut “90 + 3 “. .
Met deze overwinning verhoogde Al-Jabalain zijn score tot 32 punten en sprong tijdelijk naar de achtste plaats, wachtend op de ontvouwing van de rest van de richtlijnen van de ronde. Aan de andere kant beleefde Al-Qadisiyah zijn eerste nederlaag na 5 opeenvolgende rondes van “3 overwinningen en twee gelijke spelen”, om de balans te bevriezen op 26 punten op de 15e plaats. .
Al-Jabaleen ontvangt zaterdag Al-Shoula en Al-Qadisiyah ontvangt zondag Al-Kholoud in de 26e ronde van de competitie.

Al-Jabalain en Al-Qadisiyah... 3 rode kaarten... en een rebound

Al-Jabalain en Al-Qadisiyah... 3 rode kaarten... en een rebound

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *