[colabot7]

In februari werd voormalig Metropolitan Police-agent David Carrick veroordeeld tot 36 levenslange gevangenisstraffen wegens misbruik van zijn beroep bij de politie om vrouwen te dwingen en aan te vallen.

Carrick was lid van een zeldzame gewapende eenheid van de Britse politie, belast met de verdediging van prominente overheidsgebouwen en ministers, en gebruikte een pistool om zijn slachtoffers te bedreigen.

Nadat Carrick schuldig had gepleit aan 71 zedendelicten, gaf de Metropolitan Police toe dat Carrick de misdrijven negen keer tegen hen en andere troepen had genoemd.

Van de 573 stadspolitieagenten die door het publiek werden beschuldigd van zedendelicten gedurende een periode van 11 jaar, werden er slechts twee veroordeeld.

Sinds de veroordeling van Carrick hebben meer potentiĆ«le slachtoffers zich bij de politie gemeld. Terwijl het Center for Women’s Justice CNN vertelde dat sommige van de slachtoffers van Carrick nu overwegen een class action-rechtszaak aan te spannen tegen de politie van de stad.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *