[colabot7]

Zondag gaan in de hal van het Ministerie van Sport met een nieuwe naam de Ready Volleyball Cup competities van start, tot en met de 32ste editie, waaraan 4 clubs zullen deelnemen: Al-Hilal, Al-Ahly, Al-Faisaly en Al- Ittihad. in Djedda.
Op de eerste dag van het toernooi worden twee wedstrijden gehouden, waarbij Al-Hilal de tegenstander Al-Ittihad treft in een wedstrijd die vanaf 16.30 uur wordt gespeeld.
In de tweede wedstrijd staat Al-Ahly om 19.00 uur tegenover Al-Faisaly, in een botsing die zal worden geleid door Sami Amin, de eerste scheidsrechter, Khaled Al-Hadithi, de tweede scheidsrechter, en Saad Al-Yahioui als scorer. .
Het is veelbetekenend dat de huidige versie van de 32e competitie de “Confederation Cup” is, waar Al-Hilal aan het hoofd staat van de gekroonde kampioenen met 14 titels, terwijl Al-Ahly 13 titels heeft gewonnen, terwijl Al-Ittihad 3 titels heeft. , en Al-Moheet heeft genoegen genomen met slechts één titel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *