[colabot7]

Het eerste team van Barcelona pakte punten weg van gastheer Athletic Bilbao om 3 waardevolle punten te pakken op weg naar het heroveren van de Spaanse titel, die al 3 seizoenen uit hun schatkist ontbreekt, na een 1-0 overwinning op hun Baskische tegenhanger, zondag. de 25e etappe van de wedstrijd.
Het totaal van Barcelona, ​​dat dit seizoen zijn 21e overwinning in het toernooi behaalde en negende in de laatste tien wedstrijden in de competitie, steeg tot 65 punten, 9 punten voorsprong op naaste rivalen, het traditionele Real Madrid. rivaal, voorafgaand aan de komende wedstrijd in “El Clásico”, aanstaande zondag, in het stadion. Camp Nou, bolwerk van het Catalaanse elftal.
Aan de andere kant stopte het krediet van Bilbao, dat voor de vierde wedstrijd op rij niet kampioen werd, op de negende plaats met 33 punten.
De Braziliaan Rafinha bleef scoren voor de tweede opeenvolgende wedstrijd, nadat hij het enige doelpunt voor Barcelona had gescoord in de tweede minuut van de extra tijd in plaats van in blessuretijd.
Desondanks was de Duitser Marc-Andre ter Stegen, de doelman van Barcelona, ​​terecht de onbetwiste winnaar van de wedstrijd, nadat hij vele veilige kansen voor Bilbao op een gelijkspel had geblokkeerd, waardoor zijn team drie punten verwijderd was van het bolwerk van de tegenstander. .
Het totaal van Barcelona, ​​dat dit seizoen zijn 21e overwinning in het toernooi behaalde en negende in de laatste tien wedstrijden in de competitie, steeg tot 65 punten, 9 punten voorsprong op naaste rivalen, het traditionele Real Madrid. rivaal, voorafgaand aan de komende wedstrijd in “El Clásico”, aanstaande zondag, in het stadion. Camp Nou, bolwerk van het Catalaanse elftal.
Aan de andere kant stopte het krediet van Bilbao, dat voor de vierde opeenvolgende wedstrijd niet kampioen werd, op de negende plaats met 33 punten.
De Braziliaan Rafinha bleef scoren voor de tweede opeenvolgende wedstrijd, nadat hij het enige doelpunt voor Barcelona had gescoord in de tweede minuut van de extra tijd in plaats van in blessuretijd.
Desondanks was de Duitser Marc-Andre ter Stegen, de doelman van Barcelona, ​​terecht de onbetwiste winnaar van de wedstrijd, nadat hij vele veilige kansen voor Bilbao op een gelijkspel had geblokkeerd, waardoor zijn team drie punten verwijderd was van het bolwerk van de tegenstander. .

Voor El Clásico.. Barcelona stal punten van Bilbao

Voor El Clásico.. Barcelona stal punten van Bilbao

Voor El Clásico.. Barcelona stal punten van Bilbao

Voor El Clásico.. Barcelona stal punten van Bilbao

Voor El Clásico.. Barcelona stal punten van Bilbao

Voor El Clásico.. Barcelona stal punten van Bilbao

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *