[colabot7]

De Braziliaan Pericles Shamuska, de coach van voetbalclub Al-Taawon, heeft de spelers 24 uur rust gegeven, op voorwaarde dat ze maandag weer gaan trainen in het stadion van de club, ter voorbereiding op het proces met Al-Wehda, voor de 21e ronde . van de Saudi Roshen League, op vrijdag.
Op het veld keerden de spelers van dit team terug naar de training, op zaterdag, in de hal, na vrijdag te hebben verloren van Al-Hilal met een foutloze vier, voor de 20e ronde van de competitiecompetitie.
De Braziliaan Shamuska verdeelde de spelers in twee groepen, de eerste, waarin de belangrijkste spelers in de clash met Al-Hilal zaten, voerde ziekenhuisoefeningen uit, terwijl de andere spelers verschillende conditionerings- en technische oefeningen moesten doen.
Al-Taawoun staat op de vijfde plaats met 34 punten in de kampioenstabel, die hij behaalde met 10 overwinningen en 4 gelijke spelen.

Samenwerking.. rust voordat u de eenheid voorbereidt

Samenwerking.. rust voordat u de eenheid voorbereidt

Samenwerking.. rust voordat u de eenheid voorbereidt

Samenwerking.. rust voordat u de eenheid voorbereidt

Samenwerking.. rust voordat u de eenheid voorbereidt

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *