[colabot7]

Al-Raed Al-Awwal voetbalteam hervond zijn evenwicht na een grote overwinning op gastland Al-Adal, 3-0, op zaterdag in het Prince Abdullah bin Jalawi Sports City Stadium in Al-Ahsa, als onderdeel van de vlaggentour. competitie, de 20e Saudi Roshan League.
Al-Raed besliste de eerste helft in hun voordeel met het doelpunt van de Marokkaan Mohamed Fawzir in de zesde minuut van de berekende tijd in plaats van de verloren eerste helft, en in de tweede helft voegde het team van Al-Qasimi twee doelpunten toe via Ras Al . -Akhdari in de 86e minuut uit een strafschop, en Mansour Al-Bishi verving hem in de zevende minuut van de herberekende tijd. wie besteedde.
Met deze overwinning compenseerde het Al-Qassim-team de tegenslag na twee gelijke spelen en nederlagen in de laatste drie wedstrijden, en herhaalde het de overwinning op Al-Adalah in het huidige seizoen, na het in de eerste ronde te hebben verslagen met een score van 2. -1. .
Zo klom Al-Raed naar de negende plaats nadat hij de balans had opgetrokken tot 24 punten, terwijl de balans van Al-Adalah, die zijn eerste nederlaag leed na twee opeenvolgende overwinningen, bevroor op 16 punten op de 15e, de voorlaatste plaats.
Al-Raed ontvangt donderdag hun junior tegenhanger in de 21e ronde van de competitie, en Al-Adala ontvangt Al-Fayha in dezelfde ronde op vrijdag.

Major compenseert met eerlijke punten

Major compenseert met eerlijke punten

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *