[colabot7]

De huwelijksceremonie van prinses Iman, dochter van koning Abdullah II van Jordanië, met Jamil Alexander Termouts vond zondag plaats in de hoofdstad Amman, temidden van ontroerende momenten van de koninklijke ceremonie.

Bij de aanvang hield de imam van de Hasjemitische Aanwezigheid, sjeik Ahmed Al-Khalayleh, een toespraak waarin hij prinses Iman uitdrukte en beschreef haar als “de dierbare Abi Al-Hussein, de vreugde van zijn hart, de moeder van Al-Hussein, de appel van het oog van haar broer Al-Hussein… en de dierbaarste dochter van Jordan schenkt een bruid die haar hart kiest.”

De huwelijksceremonie werd bijgewoond door leden van de koninklijke familie, de verloofde van kroonprins Rajwa Al Saif en tal van Arabische gasten, waaronder de zoon van de Bahreinse kroonprins Sheikh Isa bin Salman bin Hamad Al Khalifa, de vrouw van de Egyptische president Intisar Al-Sisi. en zijn dochter Aye Al-Sisi.

In aanwezigheid van het hoofd vrijwilligerswerk in Koeweit, Sheikha Amthal Al-Ahmad Al-Sabah, Sheikha Alia Al-Jaber Al-Sabah, dochter van Mohammed Al-Khaled Al-Hamad Al-Sabah, voormalig premier van Koeweit en minister van Defensie, en Sheikh Khalid bin Mohammed bin Zayed, lid van de Executive Council van het emiraat Abu Dhabi en hoofd van het Abu Dhabi Executive Office.

Prinses Iman verloofde zich op 5 juli 2022 met Jamil Alexandre Termouts.

Jamil is een jonge man van Griekse afkomst, geboren in de hoofdstad van Venezuela, Caracas, in 1994. Jamil is afgestudeerd in bedrijfskunde en werkt in de financiële dienstverlening in New York, VS.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *