[colabot7]

Jeruzalem (CNN) – Drie Palestijnen zijn zondag gedood en een andere gearresteerd tijdens een “vuurgevecht” met het Israëlische leger op de bezette Westelijke Jordaanoever, volgens wat het Israëlische leger in een verklaring zei.

Het Israëlische leger zei: “Tijdens (zondags)avond openden talloze schutters het vuur op IDF-soldaten bij een militaire post… IDF-soldaten die routinematige activiteiten in het gebied uitvoerden, reageerden met scherpe munitie op de schutters.”

De verklaring voegde eraan toe dat “drie gewapende aanvallers werden geneutraliseerd tijdens het vuurgevecht, en de tweede aanvaller gaf zich over aan de strijdkrachten en werd gearresteerd”, en merkte op dat “drie M-16-geweren, een pistool en frames die door de aanvallers werden gebruikt, in beslag werden genomen”.

Het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid van zijn kant bevestigde de moord op drie burgers, nadat “Israëlische strijdkrachten het vuur op hen hadden geopend in de buurt van Nablus”.

In de verklaring van het Israëlische leger werd bevestigd dat er geen gewonden waren onder de leden van het Israëlische leger en “de gearresteerde verdachte werd overgedragen aan de veiligheidstroepen voor verder verhoor”.

CNN kon de versie van de gebeurtenissen van de IDF niet onafhankelijk bevestigen en heeft de video van het incident nog niet bekeken of met getuigen gesproken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *