[colabot7]

Hajar First Football Team behaalde hun tweede opeenvolgende overwinning tegen hun gasten Jeddah met een score van “1-0” in het Hajar Club Stadium in Al-Ahsa, terwijl Al-Faisaly en Al-Kholoud met 1-1 gelijk speelden in het Al-Majmaa Sports City Stadium , in de wedstrijden van de 25e ronde van de competitie. Lilo voor eersteklas clubs.
Het enige doelpunt van Hajr tegen Jeddah werd gescoord door Red Al-Hajhog in “88”, en in de tweede wedstrijd opende de Braziliaan Olim, een speler van Hajr, de “30” en in “58”. ” minuut Mariano Vasquez, de prof van Al-Faisaly, kwam terug en scoorde de gelijkmaker voor zijn team.
Hajar sprong 5 plaatsen naar de achtste plaats met 32 ​​punten, terwijl Jeddah tiende eindigde met 30 punten en Al-Faisaly zesde bleef met 39 punten en hun ronde van 22 wedstrijden tegen Al-Sahel werd uitgesteld, terwijl Al-Kholoud op de zevende plaats bleef met 33 punten .

Hajar behaalt de tweede overwinning op rij.  Al-Faisaly struikelt

Hajar behaalt de tweede overwinning op rij.  Al-Faisaly struikelt

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *