[colabot7]

Onder de bescherming van de bewaarder van de twee heilige moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz, moge God hem beschermen, en in aanwezigheid van prins Faisal bin Bandar bin Abdulaziz, gouverneur van de regio Riyad, Eng. Ahmed bin Suleiman Al-Rajhi, minister van Human Resources en Sociale Ontwikkeling, voorzitter van de raad van bestuur, reikte zondag de Princess Seetah bint Abdulaziz Award for Excellence in Social Work uit. Pioniers van sociaal werk, winnaars van de 10e sessie van de Princess Seetah bint Abdulaziz Awards for Excellence in Social Work 2022, met 12 winnaars, in de Prince Sultan Grand Hall in het Al Faisaliah Hotel.
Ingenieur Al-Rajhi zei in zijn toespraak tijdens de ceremonie: “Als we nadenken over de biografie van prinses Seetah bint Abdulaziz, moge God haar tijdens haar leven genadig zijn, zijn we trots en waarderen we haar oprechte humanitaire inspanningen, haar vrijgevigheid en langdurige giften. , en haar geest die zich inspande voor het goede.” Erop wijzend dat de onderscheiding van prinses Seetah een verlengstuk is van haar geurige biografie. Het documenteren van haar 10-jarige welwillende carrière en trots op haar humanitaire en nationale rol waar we trots op zijn.
Hij voegde eraan toe dat “na 10 jaar de prijs 115 winnaars eert, 22 programma’s aanbiedt in alle regio’s van het Koninkrijk en meer dan 30 duizend gebruikers heeft geprofiteerd, en dit is een belangrijke indicator van de waarde van de prijs in de samenleving en zijn baanbrekende rol in geven en geven”.
Hij wees erop dat het ministerie van Human Resources en Sociale Ontwikkeling ernaar streeft om individuen en organisaties van de non-profitsector in staat te stellen deel te nemen aan integrale nationale ontwikkeling, omdat de Princess Seetah Award een belangrijk startpunt is bij het ondersteunen van baanbrekende en toonaangevende initiatieven. , en het verhogen van het concurrentievermogen voor kwaliteit en innovatie.
Daarna bevestigde Dr. Fahd bin Hamad Al-Maghlouth, secretaris-generaal van de prijs, in zijn toespraak dat de prijs, in zijn 10e jaar van bestaan, een keerpunt is geworden in de geschiedenis en het concept van sociaal werk, zoals blijkt uit zijn diversiteit in de onderwerpen van zijn sessies, een weerspiegeling van zijn gelijke tred houden met de tijdgeest en eisen, en zijn gerichtheid op alle regio’s van het Koninkrijk met directe veldbezoeken. Wat zijn interesse in alle segmenten van de samenleving en zijn benadering van alle leeftijdsgroepen weerspiegelt, wat zijn prevalentie en interactie met iedereen aangeeft, en vooral zijn geleidelijke compatibiliteit met de visie van het land en zijn bijdrage aan het bereiken van doelen.
Vervolgens bekeek Dr. Al-Maghlouth de toekenningsstroom in cijfers, aangezien de toekenningsstroom 10 sessies was, met 6 takken, wat betreft de geavanceerde papers, dat waren er 4075 en de genomineerde papers waren 2117, terwijl het aantal prijswinnaars 115 bereikte ter waarde van 53,5 miljoen riyals, en dit is alleen voor de hoofdprijs, terwijl er 4 sociale onderscheidingen en sociale centra en jaarlijkse forums zijn, die dit jaar een nieuwe aankondigen voor de prijs, namelijk het Derayah Forum in zijn tweede editie, die zal worden gehouden van 26 tot 28 september 2023 in het Riyadh International Convention and Exhibition Centre.
Al-Maghlouth sloot zijn toespraak af door iedereen te bedanken en te prijzen die heeft bijgedragen aan deze prestaties van het wijze leiderschap, de Award Board, de organisatoren en de winnaars, biddend om genade voor wijlen prinses Seetah en voor iedereen om succesvol te zijn.
Daarna werden de vorige voorzitters van de raad van bestuur van de prijs geëerd: Dr. Youssef bin Ahmed Al-Othaimeen, Suleiman bin Saad Al-Hamid, Dr. Majid bin Abdullah Al-Qasabi, Dr. Ali bin Nasser Al-Ghafis, Eng. . Maatschappelijk werk, inclusief een film over hen: Erfgoedafdeling van het Ministerie van Cultuur, Ministerie van Communicatie en Informatietechnologie, schenkingen van de “Insan” Orphan Care Charity, Medina Region Orphan Care Takaful Charity, Jameel Community Foundation, Health Charity for “Enaya ” patiëntenzorg. Eng. Othman bin Hamad Al-Khuwaiter, Sheikh Muhammad Mari Al-Khuraim, Al-Fawzan Holding Company, Saleh Hussein Al-Salamah Company, Alam Savola Foundation, tentoonstelling “Mishkat”.

De minister van Human Resources erkent de winnaars van de Princess Seetah Award

De minister van Human Resources erkent de winnaars van de Princess Seetah Award

De minister van Human Resources erkent de winnaars van de Princess Seetah Award

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *