[colabot7]

Het trio van Ben Chilwell, Kai Havertz en Mateo Kovačić, de spelers van het eerste elftal van Chelsea, zette na een lange strijd een nieuwe stap in het noodzakelijke herstel met een 3-1-zege bij Leicester City in de Engelse Premier League.
Na slechts twee overwinningen in 15 wedstrijden heeft de ploeg van coach Graham Potter 3 opeenvolgende overwinningen behaald in alle competities en staat het 10e in de competitie met 40 punten, terwijl de strijd van Leicester, op de 16e plaats, doorgaat.
Chelsea ging met vertrouwen de wedstrijd in na het verslaan van Leeds United in het kampioenschap en Borussia Dortmund in de Champions League, en opende de score met het schot van Chilwell in het net van Danny Ward in de 11e minuut.
Het spel van Chelsea stortte in en Joao Felix, die een doelpunt door de scheidsrechter had afgekeurd wegens buitenspel, verloor de bal in het midden van zijn gebied en vond zijn weg naar spits Patson Dhaka voor de gelijkmaker.
Leicester bleef aanvallen, maar Chelsea scoorde voor rust toen Enzo Fernandez de bal naar landgenoot Havertz passeerde om de bal in het net van Ward te slaan.
Leicester maakte bijna gelijk, maar Chelsea-invaller Conor Gallagher veegde de bal van de lijn, voordat Kiernan Dusbury-Hall van dichtbij miste.
Mihailo Modric, die in januari voor een grote deal bij Chelsea kwam, kreeg een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel voordat hij naar Kovacic ging, die in de 78e minuut een krachtig schot van dichtbij in het net schoot om de overwinning voor de Londense club veilig te stellen.

Chelsea versloeg Leicester met drie punten verschil

Chelsea versloeg Leicester met drie punten verschil

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *