[colabot7]

Bayern M√ľnchen, het eerste voetbalteam van Duitsland, verliet de top van de Duitse competitie met een 5-3 overwinning op een bezoek aan Augsburg op zaterdag, voor de rekening van de 24e ronde, waardoor de score op 25 punten kwam.
En in de Allianz Arena schoof Augsburg op met een vroeg doelpunt van de Duitser Merjim Berisha (2), maar de Portugese Joao Cancelo (15) maakte gelijk.
De Franse international Benjamin Pavard scoorde het tweede en derde doelpunt voor Bayern (19 en 35), en in de laatste seconden van de eerste helft scoorde de Senegalees Sadio Mane het vierde doelpunt nadat hij na een lange afwezigheid wegens een blessure terugkeerde in de wedstrijd.
Berisha maakte gelijk en scoorde het tweede doelpunt voor hem en Augsburg uit strafschop “60”, en de Canadees Alfonso Davies sloot af met het vijfde doelpunt voor de Beierse “74” in de laatste seconden van de wedstrijd.
De Franse spits Ervin Cardona scoorde het derde doelpunt tegen Bayern.

Bayern raakt Augsburg met vijf

Bayern raakt Augsburg met vijf

Bayern raakt Augsburg met vijf

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *