[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Antonio Conte, de coach van Tottenham Hotspur, reageerde op verklaringen van de aanvaller van het team, Richarlison, waarin hij zich verzette tegen de beslissing om niet voornamelijk deel te nemen aan de formatie van “Spurs”.

De Braziliaanse spits kwam afgelopen woensdag in de Champions League als wisselspeler tegen Tottenham Hotspur en AC Milan om de woede van de speler over de beslissing te uiten.

“Dit is wat ik niet begreep (als invaller), ik was in goede vorm”, vertelde Richarlison na de wedstrijd aan het Braziliaanse TNT Sports-kanaal, eraan toevoegend: “Plots zit ik op de bank, tegen Wolverhampton. gedurende 5 minuten vroeg ik waarom hebben ze me niets verteld?”, meldt Eurosport.

Hij vervolgde: “Gisteren werd ik gevraagd om een ​​test te doen in de academie en als ik goed was geweest, had ik de wedstrijd gespeeld en toen de wedstrijd kwam (tegen AC Milan) lieten ze me op de bank.”

Richarlison voegde eraan toe: “Dit zijn dingen die je niet kunt begrijpen, ik ben geen idioot, ik ben een professional, ik werk de hele dag en ik wil spelen.”

En de Braziliaanse spits vervolgde: “Dit seizoen is slecht, want ik heb geen minuten. Ik had een beetje last van de blessure, maar als ik het veld betreed, doe ik mijn best. Ik denk dat ik had moeten spelen en ik had moeten spelen.” heb er niet om gehuild.”

Conte van zijn kant reageerde op de opmerkingen van zijn speler tijdens een persconferentie voorafgaand aan de confrontatie van Spurs (Premier League) met Nottingham Forest en zei: “Ik heb het interview van Richarlison bekeken. Hij bekritiseerde me niet. Hij zei dat zijn seizoen slecht was en hij heeft gelijk. Zijn seizoen is niet goed omdat hij veel geblesseerd was.” Dat meldt Eurosport.

En de Italiaanse coach voegde eraan toe: “Hij begon goed bij ons, maar hij raakte geblesseerd in de Champions League, daarna ging hij naar het WK en liep opnieuw een ernstige blessure op, toen kwam hij terug en kreeg opnieuw een blessure.”

En Antonio Conte concludeerde: “Hij heeft niet veel doelpunten gemaakt, zijn en ons seizoen is nog niet voorbij.” Hij heeft tijd om te herstellen en als hij het verdient om te spelen, zal ik hem een ​​kans geven, anders spelen we met een andere speler.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *