[colabot7]

De Georgische middenvelder Kvaratskhelia, het eerste team van Napoli, voerde zijn ploeg aan om hun winning streak terug te winnen en 18 punten voorsprong te nemen op de rechtstreekse nummer twee Inter Milan met zijn bijdrage aan een 2-0 overwinning op een bezoek aan Atalanta Bergamo op zaterdag in het stadion “Diego Armando Maradona”. ” in Napels, op het podium. de zesentwintigste van de Italiaanse competitie.
Kvaratskhelia opende de score met een prachtig doelpunt in de 60e minuut, en Kosovo-verdediger Amir Rahmani voegde het tweede doelpunt toe.
En Napoli, op zoek naar een derde titel in hun geschiedenis en de eerste sinds 1990, maakte hun tweede competitienederlaag van het seizoen en hun eerste thuis goed toen ze in de slotfase met 0-1 vielen tegen Lazio als hun reeks back-to- achteroverwinningen in Calcio stopten om acht uur, dus behaalde ze haar 22e overwinning, wat haar positie op de tafel versterkte. leidt met 68 punten en herwint een voorsprong van 18 punten op directe achtervolger Inter Milan, die vrijdag in de openingsronde met 1-2 verloor van gastland Spezia.
De zuidkant bevestigde ook hun bereidheid voor de historische ontmoeting met de Duitse bezoekers Eintracht Frankfurt aanstaande woensdag in de tweede etappe van de Champions League-finale, aangezien ze voor het eerst sinds de aanvang hun ticket voor de kwartfinales willen boeken. finale nadat ze vierde met een duidelijk dubbel doelpunt in de heenwedstrijd in Frankfurt.

Napoli herstelt het gat van 18 punten met Inter

Napoli herstelt het gat van 18 punten met Inter

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *