[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media brachten de verklaringen van de Saoedische minister van Buitenlandse Zaken, prins Faisal bin Farhan, over de interne Libanese toenadering.

Dit verklaarde de Saoedische minister op de Saoedische tv-zender Al-Arabiya, en het ministerie van Buitenlandse Zaken van het Koninkrijk bracht dit over op zijn officiële pagina op Twitter, waar hij zei: “Libanon zou moeten werken aan Libanese toenadering, niet Libanezen. – Iraans-Saoedi…”

En hij vervolgde en zei: “Aan het einde en aan het begin moet Libanon kijken naar zijn eigen belang en naar de politici, en ik zeg altijd dat ze voorrang geven aan het Libanese belang boven welk belang dan ook, en als dat gebeurt, zal de beslissing in Libanon om de Libanese belangen te vertegenwoordigen en te werken aan de opbouw van de Libanese staat, Libanon zal zeker bloeien en het Koninkrijk zal erbij zijn.”

Het is opmerkelijk dat de verklaringen van de Saoedische minister komen nadat het Koninkrijk Saoedi-Arabië en Iran hadden aangekondigd dat ze overeenkwamen om de bilaterale betrekkingen te herstellen en twee ambassades en diplomatieke missies binnen twee maanden te heropenen, volgens officiële Saoedische en Iraanse mediaberichten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *