[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Alaa Mubarak, de zoon van de voormalige Egyptische president Mohamed Hosni Mubarak, reageerde op een Egyptische journalist die vroeg naar het verbod op het eten van ezel- en paardenvlees.

Dit werd aangekondigd in een tweet gepost door Alaa Mubarak op zijn officiële Twitter-pagina, daarbij verwijzend naar een verklaring van journalist Tamer Amin zoals gerapporteerd door de krant Al-Masry Al-Youm, met de opmerking: “En paarden, muilezels en ezels waarop je kunt rijden als decoratie, en wat je niet weet, is gemaakt. Mijn respect voor u, ik zou graag willen dat we voorzichtig en voorzichtig zijn bij het omgaan met deze informatie, Dar Al-Iftaa uit Egypte heeft bevestigd dat het slachten en eten van ezels verboden is door de sharia.

Het is veelbetekenend dat de Egyptenaar Dar Al Iftaa in een eerdere post op zijn officiële pagina op het sociale netwerk Facebook de uitspraak in dit verband vermeldde door te zeggen: “De Boodschapper van God, moge gebeden en vrede zij met hem, verbood het eten van de vlees van lokale ezels op de dag van Khyber.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *