[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten verspreidden op sociale netwerken de verklaringen van de secretaris-generaal van de Libanese Hezbollah, Hassan Nasrallah, over de schikking tussen Saudi-Arabië en Iran, en dat wie daarop wacht “lang zal wachten”. “

De verklaringen van Nasrallah die de ronde deden, kwamen maandagavond in de marge van zijn commentaar op de verkiezingen van de president van de republiek in Libanon, waar hij zei: “We gokken niet op nederzettingen en wachten ook niet op nederzettingen. Andere kandidaten en wij accepteren hulp om de standpunten dichter bij elkaar te brengen.

En Nasrallah zei in zijn verklaringen op vrijdag, als commentaar op de aankondiging van de ondertekening van de Saudi-Iraanse overeenkomst: “Er zijn mensen die zich zullen verheugen, mensen die van streek zullen zijn, mensen die hun lot zullen krabben en mensen die zullen krabben aan hun baard, en er zijn mensen die beginnen te analyseren, en daarna weten ze nergens meer van’, zei de aan Hezbollah gelieerde Al-Manar TV.

Hij voegde eraan toe: “Deze transformatie is goed en we zijn blij omdat we erop vertrouwen dat het niet ten koste gaat van de mensen in de regio, maar in het belang van de mensen in de regio en dat het Libanon, Jemen, Syrië en de regio, en onze absolute overtuiging dat het niet ten koste van ons zal gaan, noch ten koste van het Jemenitische volk, noch ten koste van Syrië, noch ten koste van de Berekening van Verzet.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *