[colabot7]

Dalia Farhan, een sociale media-activiste met interesse in erfgoed, besloot Vlaggendag op haar eigen manier te vieren door een populaire groen-overheersende jurk te dragen als onderdeel van Vlaggendagvieringen in Saoedi-Arabië op zaterdag.
Dalia voegde zich bij de menigte die de nationale feestdag vierde, terwijl ze op verschillende feestelijke plaatsen op de pleinen van Riyad verscheen, gekleed in kleding ontworpen door Salha Al-Shahrani, een Saoedische ontwerper, en interactie had met afzonderlijke evenementen in de feestelijke gebieden, haar vreugde over haar uitdrukkend aanwezigheid onder de deelnemers, erop wijzend dat haar jurk de afbeelding van Asiri in combinatie met Najdi draagt, en er verschijnen inscripties op. Asiri, zoek het borduursel op de zoom en de riem.
En ze verzekerde de “atleet” Dalija Farhan dat de gelegenheid van Vlaggendag niet minder belangrijk is dan de Dag van de Stichting en de Nationale Dag, en zei: “Ik ben vereerd om deel te nemen aan deze kostbare gelegenheid, die niet minder belangrijk is dan de Dag van de Stichting en de Dag van de Staat”. Ze voegde eraan toe: “Aangezien we vieren ter gelegenheid van de Saoedische Vlaggendag, heb ik deelgenomen aan een jurk gemaakt door Salha Al-Shahrani, een Saoedische ontwerper, en het Assyrische erfgoed is gemarkeerd, die wordt gekenmerkt door de afdruk van de Dag van de Vlag, in het licht van het verschijnen van de kleuren van de Saoedische vlag, met enkele Assyrische details in termen van bijschriften en links.
Zij, van haar kant, legde aan de “atleet”, ontwerper Saleha Al-Shahrani, uit hoe trots ze is om geïnspireerd te worden door de kleuren van de Saoedische vlag bij een gelegenheid die iedereen dierbaar is. Er zitten innovaties in, want het omvat Najdiaans borduurwerk in de riem en ham, met de aanwezigheid van een puur zuidelijk interieur als bevestiging dat we in de schaduw van een enorme natie leven, en het idee is geïnspireerd door de vlag en de natuur van het zuiden en het goede dat we in ons dierbare land wonen, en de witte kleur is uit de lijn gehaald, wetende dat”.
Dalia Farhan beweert dat deelname aan nationale evenementen en het onder de aandacht brengen van erfgoed een nationale plicht is om de nobelheid van de geschiedenis te tonen. Daarom heeft ze permanent deelgenomen aan nationale evenementen en evenementen zoals de viering van de Stichtingsdag, Nationale Dag en de Saudi Cup-race . Ze zei: “Ik nam vroeger deel aan landelijke evenementen zoals Nationale Dag en Stichtingsdag, en dit is het tweede jaar op rij dat ik heb deelgenomen, na twee jaar in de paardensport te hebben gewerkt, waarin ik de Najran-team dat ik begon als serie, waar ik vorig seizoen een zwarte jurk met mouwen droeg, al vele jaren bekend in de regio en gedragen door getrouwde vrouwen, en dit jaar droeg ik de jurk “Al-Moadhd” » Traditioneel voor een ongehuwd meisje , waar een zwarte stof aan de zijkant is geplaatst, en er zijn andere vrouwelijke details.
En wat betreft de reden voor haar keuze voor Najrani-kleding, ze gaf aan dat het belangrijkste motief de wens van haar dochter was om het kostuum van haar regio te kennen en haar gebruikelijke vragen erover, wat haar ertoe aanzette om naar de details te zoeken en de informatie en componenten te verzamelen. gedurende een periode van drie jaar om alle details van de kleding te laten zien en de wens van haar dochter te vervullen, een kostuum te introduceren dat toebehoort aan duizenden jaren.

Dalia combineert vreugde

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *