[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Manchester City, de ‘titelverdedigers’, verstevigde de scharnieren van koploper Arsenal na een zwaarbevochten 1-0 overwinning op gastland Crystal Palace op zaterdag in de 27e etappe van de Engelse Premier League.
En in Selhurst Park in Londen had Manchester City, dat tijdens de wedstrijd voor een groot percentage domineerde, veel moeite en had in het laatste kwartier een strafschop nodig om de nul te winnen.
De op de tweede plaats geplaatste City bracht hun totaal op 61 punten, slechts twee punten achter Arsenal, dat zondag afreist naar buurman Fulham, terwijl Palace er opnieuw niet in slaagde om hun eerste overwinning sinds het begin van het jaar in 10 wedstrijden te claimen.
De Spaanse manager van Manchester City, Pep Guardiola, heeft besloten om zijn Belgische spelmaker Kevin De Bruyne rust te gunnen, waardoor hij volgende week in de Champions League-finale terugwedstrijd tegen het Duitse Leipzig kan spelen, nadat ze in de heenwedstrijd met 1-1 gelijkspeelden. .
Ondanks herhaalde pogingen had City het erg moeilijk om door de georganiseerde verdediging van Crystal Palace te breken, terwijl de gastheren vertrouwden op de snelle counters van hun ivoren vleugel, vooral Wilfried Zaha.
Hetzelfde scenario ging door in de tweede helft totdat City een penalty won na het blokkeren van de Portugese Bernardo Silva in het strafschopgebied, wat de Noor Erling Haaland in de 78e minuut lukte.
Haaland heeft dit seizoen zijn totaal op 34 goals gebracht in alle competities en is de topscorer van de competitie met 28 sinds hij overstapte van Borussia Dortmund naar City.

City ontsnapt uit het paleis met

City ontsnapt uit het paleis met

City ontsnapt uit het paleis met

City ontsnapt uit het paleis met

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *