[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Egyptische club Al-Ahly verloor zaterdagavond in de vierde ronde van hun Zuid-Afrikaanse tegenhanger, Mamelodi Sundowns, met vijf doelpunten tegen twee. groepsfase van de Afrikaanse Champions League.

Met deze nederlaag namen de kansen van de “Red Spirit” om de tweede ronde te bereiken af, aangezien zijn score werd bevroren op het vierde punt van de derde plaats in het klassement van de tweede groep, 6 punten achter de leider en 5 vanaf de tweede plaats. omhoog.

Atleten, mediaprofessionals en zangers zijn naar Twitter gegaan om hun woede te uiten nadat de positie van Al-Ahly in de Afrikaanse Champions League 2022/23 verslechterde.

En Ahmed Hossam Mido twitterde: “Mijn mening, eerlijk gezegd, is dat het Al-Ahly-team erg brutaal is.. Er zijn spelers die schreeuwen, maar alleen bij leeg en vol, maar er is helemaal geen bal.. De spelers zijn gewend hoe wreed de commissies ook waren, ze zullen ze beschermen en bemiddelen!! Al-Shennawi’s toespraak over speeltijd en het stadion toont de mentale toestand van de spelers voor de wedstrijd.”

Journalist Ibrahim Fayek zei: “Ik ben Percy Tao!! Helaas een beschamende prestatie en resultaat voor Al-Ahly.

Journalist Ibrahim Abdel-Gawad schreef: “Geen geest, geen focus, geen druk, en je verliest alle contacten. Geen reactie en je bent een loser.” Je bent er erg slecht aan toe, je verliest officiële Jolene. Alleen Saab Koller draagt ​​de verantwoordelijkheid en het hele team heeft geen dienst. De enige die het probeerde was Percy Tao”.

En een van de tweeters schreef: “Al-Ahly verloor er nog vijf van hetzelfde team. Ik vraag me af wat het argument deze keer is? Is de biologische klok of speler verlaagd in de voeding? Natuurlijk tekent Al-Ahly #Sun_Downs-coach Mokoena, net als bij Musimani. Zijn stamboom houdt van wat hij verdient met een vijf.”

En een ander voegde eraan toe: “Al-Ahly is niet naar Zuid-Afrika gereisd, en het technische team en de apparatuur zijn in de slechtste staat, en elk Egyptisch team of nationaal team zal blijven spelen voor alle fans wiens benen ze niet kunnen verwijderen. . , omdat een speler die er al 10 jaar speelt, niet weet wat het publiek bedoelt.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *