[colabot7]

Al-Fayhaa club heeft het contract van verdediger Sami Al-Khaibri van het eerste elftal verlengd tot 2025, volgens wat hij zaterdag onthulde via zijn officiƫle Twitter-account.
De club bracht een video uit waarin werd teruggekeken op de reis van Al-Khaibri, sinds de reiziger op 4 november 2012 in Al-Majma’a landde, met de opmerking: “De reis is nog niet voorbij. We zijn geboren tot 2025.”
Hij voegde eraan toe: “Meer dan 10 jaar aan herinneringen en mooie momenten, we leefden met Sami, en we zullen ze beleven tot 2025.”
De 33-jarige Al-Khaibari droeg bij aan de promotie van Al-Fayha naar de eerste divisie in 2014, evenals aan de Saudi Professional League in het seizoen 2017-2018, en de aas van het team bereikte de ongekende prestatie van het winnen van de King’s 2022 Bekertitel voor het eerst in zijn geschiedenis.
Al-Khaibari speelde 130 wedstrijden onder de slogan “Oranje” in verschillende competities, scoorde 5 goals en assisteerde 3, en dit seizoen nam hij deel aan 21 wedstrijden, waaronder 19 in de Saudi Roshan League en twee in de Saudi Super Cup.

Al-Fayhaa heeft zijn contract met Al-Khaibari verlengd tot 2025

Al-Fayhaa heeft zijn contract met Al-Khaibari verlengd tot 2025

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *