[colabot7]

Al-Ahly U-13 voetbalteam degradeerde naar de First League na een 2-0 nederlaag van Al-Shabab om de Al-Baraem U-13 Premier League-titel te bekronen voor het einde van de ronde in het Al-Rezervna op vrijdag in het Shabab-stadion.
De goals in de wedstrijd werden gescoord door Tarish Hazazi in “7”. minuut, terwijl het tweede doelpunt werd toegevoegd door Muhammad Faqihi in “34.” minuten.
Al-Shabab leidt het U-13 Baraem League-klassement met 41 punten, 5 punten achter Al-Fateh op de tweede plaats, terwijl Al-Ahly voorlaatste is met 12 punten, 6 punten achter Al-Adalah, die de overleving verzekerde na de verliezen van Al-Ahly .
Al-Shabab zal vrijdag een bezoek brengen aan Al-Qadisiyah in een wedstrijd georganiseerd door het Al-Qadisiyah Reserve Stadium, terwijl Al-Ahly, Al-Kawkab, hun gasten zullen ontmoeten in het Al-Ahly Reserve Stadium aan het einde van de wedstrijd. ronde van de competitie.
Het is opmerkelijk dat het eerste jeugdvoetbalteam ervoor zorgde dat Al-Ahly tijdens de 21-22 competities van vorig seizoen naar de Yellow League voor clubs uit de eerste divisie werd gestuurd na een 0-0 gelijkspel in de laatste ronde, die Al-Ahly moest winnen om blijf in de Roshen Saudi Professional League.

Al-Baraem Liga.  Al-Shabab wint de titel en stuurt Al-Ahly naar de eerste plaats

Al-Baraem Liga.  Al-Shabab wint de titel en stuurt Al-Ahly naar de eerste plaats

Al-Baraem Liga.  Al-Shabab wint de titel en stuurt Al-Ahly naar de eerste plaats

Al-Baraem Liga.  Al-Shabab wint de titel en stuurt Al-Ahly naar de eerste plaats

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *