[colabot7]

Al-Ittifaq First Football Team en zijn tegenhanger Al-Wahda herhaalden het scenario van hun eerste competitiewedstrijd na een 1-1 gelijkspel in het Prince Muhammad bin Fahd Stadium in Dammam op donderdag als onderdeel van de “Flag Day” Round Competition, 20e Saudi Roshan Competitie.
De twee teams kwamen gelijk met dezelfde score in de eerste ronde, en toen ging Al-Wahda door met het doel om de leiding te nemen voordat de deal de score wist te vereffenen, wat ook gebeurde in deze clash waar “Al-Fursan” de registratie via Alaa Hajji “20” en “Fares Al-Dahna” namen wraak met een doelpunt. Gelijkmaker via de Zweedse Quaison uit strafschop «70».
Het gelijkspel is frustrerend voor de twee teams in hun pogingen om hun posities buiten de gevarenzones te consolideren, maar het resultaat was relatief beter voor het Al-Ettifaq-team, dat een tijdelijke positie werd, in afwachting van de uitkomst van de rest van de ronde van botsingen, waardoor de score op de negende plaats op 23 punten komt.
Aan de andere kant verhoogde Al-Wehda de score naar 21 punten, maar bleef op de 13e plaats.
Al-Ettifaq wacht op de reis naar Riyadh op 18 maart van dit jaar, wanneer ze Al-Hilal zullen ontvangen in de 21e ronde, en de dag ervoor zal Al-Wahda hun collega Al-Taawoun ontvangen voor dezelfde ronde.

Overeenkomst en eenheid herhalen het scenario uit de eerste ronde

Overeenkomst en eenheid herhalen het scenario uit de eerste ronde

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *