[colabot7]

De Marokkaan Mourad Batna, een speler van het eerste team van Al-Fateh, scoorde twee doelpunten via twee strafschoppen, waarvan één in fatale tijd, en miste nog een strafschop, om de achterstand van zijn team tegen gastheer Abha om te buigen in een waardevol resultaat. speelde vrijdag met 2-2 gelijk in het Prince Sultan bin Abdul City Stadium. Al-Aziz Sports Club in Al-Mahalla, als onderdeel van de 20e ronde van de “Flag Day” van de Saudi Roshan League.
De zuiderlingen scoorden het eerste doelpunt via Abdullah Al-Zuri in de 11e minuut, en de Ecuadoraan Felipe Caicedo, de aanvaller van Abha, verhoogde de score door in de 20e minuut het tweede doelpunt te maken.
In de tweede helft verkleinde het Al-Ahsa-team het verschil met een doelpunt van de Marokkaan Mourad Batna vanaf de penaltystip in de 50e minuut, en dezelfde speler scoorde een tweede doelpunt vanaf de penaltystip in de zesde minuut van de herberekende tijd. verloren voor de tweede helft, en vier minuten later kende de scheidsrechter een derde strafschop toe. Voor Al-Fateh, maar de Marokkaan Mourad Patna slaagde er dit keer niet in om het om te zetten in een doelpunt, omdat de Kameroener Davies Ibasi, de doelman van Abha, “90 + 10” blokkeerde.
Met dit resultaat behield Al-Fateh zijn onoverwinnelijkheid voor de tweede wedstrijd op rij en versterkte zichzelf op de zesde plaats met 32 ​​punten, terwijl Abha, na 4 opeenvolgende nederlagen, genoegen nam met één punt en op de 11e plaats bleef met 23 punten.
De twee teams verwachten twee zware tests, aanstaande zaterdag in de 21e ronde van het kampioenschap, waarin Al-Fateh de leidende Al-Ittihad zal ontvangen en Abha de als tweede geplaatste Al-Nasr.

Met twee strafschoppen.. Al-Fateh overleeft voor Abha

Met twee strafschoppen.. Al-Fateh overleeft voor Abha

Met twee strafschoppen.. Al-Fateh overleeft voor Abha

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *