[colabot7]

De “Bisht”-scène die op de binnenplaats hangt van de ontvangst van gasten van de conferentie over de toekomst van educatieve, culturele en wetenschappelijke organisaties in de 21e eeuw, georganiseerd in het King Abdullah Centrum voor Studies en Onderzoek in de hoofdstad Riyad, teruggebracht naar de conferentiebezoekers de herinnering aan het meest prominente en wijdverspreide beeld in het wereldvoetbal van de afgelopen jaren, namelijk de foto van Messi die het WK optilt terwijl hij de “Bisht” draagt, een symbool van cultuur en authentieke identiteit van een van ‘s werelds grootste regio’s die oude beschavingen en oud erfgoed omvatten.
“Bisht”, dat in de hoofden van veel mensen van andere culturen werd geassocieerd met de wereldwijde legende “Messi”, wist de aandacht te trekken van conferentiebezoekers van over de hele wereld, omdat het een soort interactie en interesse onder die bezoekers creëerde die zich ertoe verplichtte het ter nagedachtenis te documenteren en te fotograferen, waarbij hij de uitdrukking “Bisht Messi” herhaalde.
En door de connectie van het Koninkrijk in de afgelopen jaren met de meest prominente sportevenementen ter wereld, is de naam naast deelname aan het Wereldkampioenschap voetbal aanwezig op elk forum waar de wereldkampioen wordt genoemd, omdat het het enige land is die een overwinning heeft geboekt tegen de wereldkampioen, die niemand heeft durven verslaan in een toernooi waarvan de vreugde geen prijs had. Groter dan het dragen van de identiteit en erfenis van het enige team dat er een overwinning op behaalde.
Wat Messi’s associatie met evenementen en conferenties in het Koninkrijk verhoogde, was de grote interactie die werd verkregen door Zijne Excellentie, Saoedische minister van Toerisme, de tweet van Ahmed Al-Khatib over de conferentie, waarin hij het Argentijnse icoon verwelkomde, die naar verwachting het Koninkrijk zal bezoeken deze maand op een toeristische tour nadat hij zijn ambassadeur ter plaatse was geworden. Meer dan drie miljoen views, en de interactie van de tweeters varieerde van verwelkomen tot het suggereren van plaatsen en gebieden om te bezoeken.
Het is veelbetekenend dat de conferentie, waarvan de bezoekers zich Saoedi-Arabië en Bisht Messi herinnerden, tijdens de sessies die overdag en gisteren werden gehouden, verschillende aspecten besprak van het bereiken van de doelstellingen van duurzame ontwikkeling van internationale en regionale organisaties, het verkleinen van de kloof waarmee organisaties worden geconfronteerd in de financiering sector, versterking van de rol van jongeren, gebruik van digitalisering, technologie en kunstmatige intelligentie en uitbreiding van de cirkel van partnerschap. met de privé- en non-profitsector.

"Messi" Verborgen gast op de conferentie "veskov" in Riyadh

"Messi" Verborgen gast op de conferentie "veskov" in Riyadh

"Messi" Verborgen gast op de conferentie "veskov" in Riyadh

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *