[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Twitter-gebruikers verspreidden een videoclip van de Portugese ster Cristiano Ronaldo, een speler van Saudi-Arabië’s Al-Nasr, die boos werd en tegen een waterfles schopte na de overwinning van Saudi-Arabië op rivalen Al-Ittihad Jeddah in de Saoedische “Roshan” Clásico-competitie.

De tweeter zei dat een staat van grote woede de internationale ster Cristiano Ronaldo in zijn greep hield na de tweede nederlaag tegen Al-Ittihad, na het einde van de wedstrijd die “Al-Alamy” samenbracht met Al-Ittihad Jeddah op de vloer van de Radioactive Jewel Stadion, op donderdagavond.

Al-Ittihad versloeg Ronaldo en zijn teamgenoten met een duidelijk doelpunt, gescoord uit een tegenaanval, in de eerste helft van de 20e ronde.

En na het beslissende resultaat in El Clásico won Al-Ittihad Jeddah het 47e punt en pakte de eerste plaats in de ranglijst voor dit seizoen, met slechts één punt verschil met hun collega Al-Nasr.

Mughrad zei: “Felicitaties aan Al-Ittihad. Ik zal je de overwinning en zijn fans geven. Als Al-Ittihad de competitie wint, denk ik dat er iets catastrofaals zal gebeuren.. Dean staat het dichtst bij de competitie, terecht.. Ik vraag me af waarom de buitenlandse scheidsrechter de overwinning met hem verliest??.”

Een andere tweet zei: “Gefeliciteerd met de overwinning, duizendmaal gefeliciteerd met het leiderschap.”

Een andere tweeter zei: “Al-Ittihad versloeg Ronaldo!!”

Ook de Franse coach Rudi Garcia, coach van Al-Nasr, sprak zijn spijt uit dat zijn ploeg verloor van Al-Ittihad. “We zijn gefrustreerd omdat we het niet verdienden te verliezen”, zei Garcia. Hij voegde eraan toe: “Al-Ittihad scoorde zoals ze wilden, door middel van een tegenaanval. De competitie is nog lang en nu eindigen we na Al-Ittihad met een punt.”

Hij vervolgde: “Ik ben blij met het team. We speelden in een zwaar stadion voor een groot publiek, en desondanks toonden we veel persoonlijkheid.”

En de Al-Nasr-clubpagina op zijn Twitter-pagina was blij met de opmerking en zei: “Bedankt voor je steun, en als God het wil, is de volgende beter.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *