[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Verenigde Arabische Emiraten hebben de “terroristische aanslag” van vrijdag in Tel Aviv krachtig veroordeeld, waarbij verschillende mensen gewond zijn geraakt, volgens een verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de VAE. Banen en internationale samenwerking, uitgegeven door het Emirates News Agency (WAM).

In een verklaring bevestigde het ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking dat “de VAE deze criminele daden krachtig veroordeelt en alle vormen van geweld en terrorisme permanent verwerpt die gericht zijn op het destabiliseren van veiligheid en stabiliteit en die in strijd zijn met menselijke waarden. en principes’, aldus de verklaring.

Ook sprak het ministerie de “wens uit voor een spoedig herstel van alle gewonden”, aldus WAM.

Donderdag zei de Israëlische politie dat drie mensen gewond zijn geraakt nadat een schutter voorbijgangers neerschoot in een straat in het centrum van Tel Aviv, in wat de Israëlische autoriteiten omschrijven als een “terroristische aanslag”.

“De verdachte is geneutraliseerd”, zei de Israëlische politie in een verklaring, terwijl Zaka, de Israëlische reddingsdienst, zei dat de aanvaller was gedood.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *