[colabot7]

Al-Fayha’s eerste voetbalteam trainde vrijdag verder ter voorbereiding op de ontmoeting met Al-Ittihad op maandag in het Al-Majmaa Sports City Stadium in de kwartfinales van de Guardians of the Two Holy Mosques Cup.
Tijdens de training belastte de Servische coach Vuk Razović zijn spelers niet na de wedstrijd tegen Al-Shabab, die Al-Orange donderdag met “3-2” verloor, in de competities van de “Flag Day” -ronde van de 20e Saudi Roshen League, waar begonnen met retrospectieve oefeningen. Spierhersteloefeningen volgden, daarna voerden de spelers hardloop- en snelheidsoefeningen uit en eindigden met technische en recreatieve stations.
“Rechtgevend kampioen” Al-Fayha bereikte de kwartfinales van de King’s Cup na het verslaan van Gulf “3-1” in de ronde van 16, terwijl Al-Ittihad dezelfde ronde bereikte ten koste van Al-Shabab. “4-3” met een strafschoppenserie na een 1-1 gelijkspel in reguliere speeltijd en verlengingen. .

Al-Fayhaa opent het dossier van Al-Ittihad in de King's Cup

Al-Fayhaa opent het dossier van Al-Ittihad in de King's Cup

Al-Fayhaa opent het dossier van Al-Ittihad in de King's Cup

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *