[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Al-Ittihad greep de leiding in de Saoedische profcompetitie van Roshen-rivaal Al-Nasr na opnieuw een overwinning in El Clásico met een score van 1-0, en het doel was de Braziliaan Romarinho, tijdens de botsing die hen bracht samen op de velden van King Abdullah Sports City in Jeddah als onderdeel van de “vlaggentour”. 20.
Al-Ittihad overtrof zijn gast, die voor de meeting bovenaan het klassement stond, en werd de eerste met 47 punten, tegenover 46 voor Al-Nasr, die terugzakte naar de tweede plaats.
De wedstrijd begon met de gebruikelijke formatie van de Portugees Nun Santo, de thuiscoach, met de aanwezigheid van vier verdedigingen, zoals die in het midden, de Braziliaan Romarinho en de Marokkaan Hamdallah in de aanval, terwijl de Fransman Rudi Garcia besloot een radicale verandering in zijn methode door te vertrouwen op vijf verdedigers en één spits, de Portugees Cristiano Ronaldo.
Met de methode van de Fransen werd de bal meer dan eens overgelaten aan de eigenaren van het veld als gevolg van de verdedigende voorzichtigheid van de gasten, die Al-Ittihad de kans gaven om het doel van Al-Nassr te bedreigen, zonder de gebeurtenissen van de eerste helft resulterend in beide teams die het net schudden.
In de tweede helft ging de situatie verder als voorheen, met uitzondering van het vertrek van de Braziliaan Gustavo, het middenveld van Asfar Riyadh en Dahul Al-Khaibri in zijn plaats, waarbij Al-Ittihad de bal weer vasthield en bleef proberen om brak het blok van de concurrent, wat gebeurde in de 78e minuut, toen Romarinho erin slaagde de inspanningen van zijn collega Ahmed Sharahili om te zetten. In de verdediging, die de weg vrijmaakte van het doel van zijn team naar het midden van het Al-Nasr-stadion, passeerde hij de bal naar Romarinho, die de bal slim hanteerde en in het winnende net schoot.
Ondanks de vooruitgang van Al-Ittihad, veranderde de speelstijl van Al-Nassr niet veel, en de coach van Al-Ittihad, Santo, slaagde erin de tactische strijd aan te scherpen, zelfs te winnen, en kwam als beste uit de bus met zijn team.
Al-Ittihad ontvangt Al-Fateh in de 21e ronde op zaterdag 18 maart, terwijl Al-Nasr het Abha-team ontvangt in dezelfde ronde.

Union pakt uit de zege de leiding

Union pakt uit de zege de leiding

Union pakt uit de zege de leiding

Union pakt uit de zege de leiding

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *