[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Astronaut Sultan Al Neyadi uit de Emiraten heeft donderdag voor het eerst vanuit de observatie-eenheid “Coppola” van het internationale ruimtestation ongelooflijke beelden vrijgegeven van de planeet, die de noodzaak van het behoud ervan benadrukt.

Al-Neyadi zei in een tweet gepubliceerd op zijn Twitter: “Ik deel met jullie deze momenten waarop ik de aarde voor het eerst zie vanuit de observatie-eenheid (Coppola) op het internationale ruimtestation. Hoe verder we van de aarde komen, hoe mooier we het zien… en we begrijpen hoe veel belangrijker het is om het te behouden.”

Al-Neyadi arriveerde op 3 maart, vergezeld van het Crew-6-missieteam, op het internationale ruimtestation ISS aan boord van de SpaceX Dragon Endeavour, om aan de langste ruimtemissie in de Arabische geschiedenis te beginnen, die zes maanden zou duren.

Emirati-astronaut Sultan Al Neyadi verscheen, op foto’s die door het Mohammed bin Rashid Space Center op zijn Twitter-pagina waren geplaatst, in de Japanse “Kibo” -eenheid, waar experimenten zich richten op onder meer ruimtegeneeskunde, biologie en aardobservatie.

In een video die bij de tweet was gevoegd, voegde Al-Neyadi toe: “Met jou zien we de eerste scènes, het is geweldig.. Het is echt geweldig. Hoe meer we het land verlaten, hoe mooier het is en we beseffen hoe belangrijk het is om het te behouden.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *