[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Saoedi-Arabië’s minister van Islamitische Zaken, de oproep en begeleiding, sjeik Dr. Abdul Latif bin Abdulaziz Al Sheikh, waarschuwde voor wat hij noemde “guerrilla’s verschanst achter terroristische en extremistische groeperingen die wachten om te ontbranden het vuur van opstand met extremistische duistere gedachten die hun geest overnemen.

In zijn verklaring voor het “Huna Al-Riyadh” -programma op de Saoedische zender “Al-Ikhbariya” op woensdagavond zei sjeik Abdul Latif Al Al-Sheikh: “Ze liegen, misleiden, misleiden en gebruiken alle middelen om oneerlijk en agressief te beschuldigen iedereen die hem kwaad wil doen of hem omver wil werpen.”

Al-Sheikh voegde eraan toe: “Ze zwijgen, ze komen niet naar buiten, en als ze naar buiten komen, houdt iemand ze tegen, maar ze voeren individuele acties uit tegen degenen die ze willen liquideren.”

De zender stelt dat de minister de nadruk legde op “het aanscherpen van controle en tegelijkertijd voorzichtigheid, en wees op het scenario van het identificeren van groepen die zich in de schaduw verschuilen die hen distantiëren van de microscoop van straf en ontmaskering, en waarschuwde dat sommigen van hen nog steeds worden gepresenteerd.” De zender citeerde de minister die zei: “We kennen ze door de melodie van hun daden en woorden”.

En het kanaal bevestigde: “En waar het koninkrijk getuige van is in termen van verlichting en verlichting, maar de pilaren van duisternis zijn nog steeds aanwezig, wachtend op hun gelegenheid om te huilen over hun verdriet nadat ze rede en woorden hebben gesproken.”

En de zender overwoog: “Deze partijen zijn de machtigste, gewelddadigste en ellendigste in het springen op mensenrechten en de opties ervan, vooral als ze hun oriëntaties tegenspreken en niet voldoen aan de normen van de groep en de partij.”

En ze zei, de minister van Islamitische Zaken, Uitnodiging en Begeleiding citerend: “In het licht van de zwakte van de klacht en het gebrek aan vindingrijkheid, blijft het een oppervlakkig idee om duistere geesten te corrumperen met een verloren geloof en een gedesillusioneerde zoektocht naar een terugkeer. . toegang krijgen tot de geest na het verlaten en herstellen van overtuigingen na een handicap.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *