[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Saoedische Twitter-gebruikers verspreidden videoclips van burgers die een automars vierden nadat een vermist meisje was gevonden in Al-Jawf, waar de clip het moment documenteerde van een driejarig meisje, Amjad Al-Sharari , die vermist werd, werd woensdag gevonden in de wijk Al-Amariya in het noorden van Al-Jawf. Saoedi-Arabië, tijdens een wilde reis met zijn mensen.

En de Saoedische zender Al-Ekhbariya citeerde een Saoedische staatsburger genaamd Muhammad Al-Khalidi, die het vermiste kind redde, die zei: “Het verlies van het kind werd ons door haar familie om vier uur ‘s middags gemeld, en ze was gevonden.”

Al-Khalidi sprak over de gevoelens van mensen en hoe blij ze allemaal waren haar te vinden. Hij beschreef de toestand van het kind ook als “bang en koud om één uur ‘s nachts” toen ze werd gevonden.

En een video vrijgegeven door de Saoedi’s toont het kind, vergezeld van een jonge man en een groep Al-Jawf-bewoners, nadat ze slapend naast een rots was gevonden, nadat ze haar familie had verloren tijdens hun reis over land, niet in staat om naar hen terug te keren. .

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *