[colabot7]

Het eerste team van Al-Hilal zal de Argentijnse aanvaller Luciano Vietto drie weken missen vanwege een blessure, zo maakte de Al-Asimi-club donderdag bekend via zijn officiële Twitter-account.
De club maakte bekend dat uit de medische onderzoeken die zijn uitgevoerd voor de Argentijn Vito is gebleken dat hij een behandelings- en revalidatieprogramma van drie weken nodig heeft, gezien de blessure die hij opliep in het voetgewricht.
Bovendien was Salem Al-Dosari, een speler van het team, donderdag afwezig op de training, nadat hij pijn voelde in het gewricht van zijn voet na de blessure die hij opliep in de laatste wedstrijd van Al-Fateh, wat een grote kans is. dat hij de wedstrijd tegen Al-Taawun op vrijdag zal missen, als onderdeel van de 20e ronde “Flag Day” van de Saudi Roshan League. .
Op het veld beëindigde Al-Azraq hun voorbereidingen voor de Al-Taawoun-wedstrijd met een trainingssessie die gericht was op technische en tactische aspecten, aangezien de coach van het team, de Argentijn Ramon Diaz, begon met fitnessoefeningen en vervolgens uitlegde welke tactiek hij zal toepassen in voor “Sukari Al-Qassim”, en hij sloot het af met een manoeuvre in een deel van het stadion.
Al-Hilal staat vijfde met 33 punten en heeft twee uitgestelde wedstrijden, terwijl Al-Taawun vierde staat met 34 punten.

Salem is weg van Al-Hilal .. en Al-Mufassal is 3 weken verwijderd van Vito

Salem is weg van Al-Hilal .. en Al-Mufassal is 3 weken verwijderd van Vito

Salem is weg van Al-Hilal .. en Al-Mufassal is 3 weken verwijderd van Vito

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *