[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Knight Frank, een onafhankelijk vastgoedadviesbureau, heeft een rapport uitgebracht over belangrijke trends in de vastgoedmarkt, wereldwijde vermogensverdeling, bedreigingen en kansen voor rijkdom, commerciële vastgoedinvesteringsmogelijkheden en luxe bestedingstrends.

Van de 100 belangrijkste markten die worden gevolgd in de Global Luxury Residential Real Estate Index (PIRI 100), hebben er 85 een positieve of gestage prijsgroei gezien in 2022. Voor het tweede jaar op rij heeft Dubai zijn positie als de tweede thuishaven van de wereldwijde Super rijk.

Monaco behield zijn titel van duurste huizenmarkt ter wereld. In 2022 zorgde de sterkte van de munt er echter voor dat kopers die afhankelijk waren van de Amerikaanse dollar 21 vierkante meter extra aan hun geld verdienden in vergelijking met het jaar ervoor.

Hier is een blik op de infographic hierboven over de relatieve waarde (in vierkante voet) van luxe woningen die in elk van deze steden te koop zijn voor $ 1 miljoen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *