[colabot7]

Het eerste volleybalteam van Al-Ahly consolideerde de eerste plaats in het Ready League-teamklassement nadat het woensdag Al-Wahda in drie wedstrijden gratis versloeg in de wedstrijden van de 17e ronde van de Champions League in de clubhal in Jeddah. concurrentie.
De resultaten van de drie rondes waren als volgt: de eerste helft “19-25” en de tweede “21-25”, voordat het Al-Ahly-team hun suprematie in de wedstrijd bevestigde en de derde helft in hun voordeel regelde met het resultaat “19-25”, waardoor zijn score op 48 punten komt.
In andere wedstrijden zette Al-Hilal zijn positie in de ranglijst voort, nadat hij Al-Yarmouk met drie runs had verslagen in de Riyadh Club Hall, terwijl Al-Khaleej Al-Ittihad met drie punten versloeg. duurt tot twee uur, in de Prince Nayef Hall in Qatif.
De wedstrijden van de ronde worden donderdag afgesloten met één wedstrijd waarin Abha en zijn gast Al-Faisaly elkaar ontmoeten, en de ronde wordt zaterdag afgesloten met twee botsingen, in de eerste waarvan Al-Ibtisam zijn collega Dhamak ontvangt, en Al-Nasr zal in de tweede gast zijn van Al-Taraji.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *