[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Al-Fateh hervatte woensdag de training, nadat de Griekse coach Georgos Donis zijn spelers 24 uur rust had bevolen na een 2-1 overwinning tegen Al-Hilal in de 19e ronde van de Saudi Roshen League.
De sessie begon met een warming-up, waarna de spelers in verschillende groepen bij elkaar kwamen, verschillende oefeningen deden, waarbij ze tal van tactische oefeningen deden, en Denis sloot de sessie af met een technische manoeuvre op de derde van het veld.
Al-Fateh mist door een blessure de diensten van Ammar Al-Duhaim en Tawfiq Buhaimid, terwijl de Braziliaan Petros afwezig is wegens gele kaarten, tegen Abha in de 20e ronde van “Flag Day” van de Saudi Roshen League.

Voor Abha.. Al-Fath is terug na een pauze

Voor Abha.. Al-Fath is terug na een pauze

Voor Abha.. Al-Fath is terug na een pauze

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *