[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Asian Football Confederation heeft woensdag de lijst bekendgemaakt van teams die zijn genomineerd voor de prijs voor het beste team in de West-Aziatische regio afgelopen februari, in een fanstemming.

De lijst bevat de Saoedische clubs Al-Hilal en Al-Nasr, evenals de volgende clubs: Al-Sharjah Al-Emirati, Al-Arabi Al-Qatari, Sitra Al-Bahraini, Al-Shorta Al-Iraqi, Al-Arabi Al-Kuwaiti. , Jabal Al-Mukaber Al-Palestinian en Al-Nahda Al-Omani.

Al-Azraq Al-Hilali’s nominatie voor de beste prijs van de afgelopen maand komt nadat ze als tweede eindigden op de Club World Cup 2022 in Marokko, samen met het bereiken van de finale van de Aziatische Champions League, na het verslaan van Shabab Al-Ahly, Foolad en Al-Duhail.

Terwijl “Al-Alamy” 10 punten won in de Saoedische “Roshan” competitiecompetitie, na 3 overwinningen en een gelijkspel in één, vergrootten ze hun voorsprong in het klassement.

De Voetbalbond van het Gele Continent maakte bekend dat de stemming voor de selectie van het beste team doorgaat tot aanstaande vrijdagavond, dus 10 maart.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *