[colabot7]

Het eerste team van Milan kwalificeerde zich voor de eerste keer in 11 jaar voor de kwartfinales van de Champions League toen de Italiaanse ploeg een gedisciplineerde wedstrijd speelde om woensdag doelpuntloos gelijk te spelen in Tottenham Hotspur en met 1-0 te winnen in de thuiswedstrijd en de terugwedstrijd.
Zelfs op een zeer koude nacht in Noord-Londen hielden de Italianen comfortabel het doelsaldo in de eerste etappe van de achtste finales in San Siro, aangezien de Londense club geen invloed had op het doel van de bezoekers.
Tottenham slaagde er in de eerste helft niet in om ook maar één poging op het doel van Spurs te richten, omdat hun frustratie werd verergerd doordat manager Antonio Conte een gele kaart kreeg nadat hij zijn emoties de overhand had laten krijgen.
De uitsluiting van verdediger Christian Romero voor de tweede waarschuwing in de 78e minuut hielp de gastheren niet.
Milan had de avond aangenamer kunnen maken als ze meerdere goede kansen voor hun spelers hadden benut, maar uiteindelijk, met de wedstrijd van vanavond in de verdediging, wisten ze het resultaat te behouden dat hen in de kwartfinales plaatste.
De ploeg van coach Stefano Pioli kan met optimisme vooruitkijken, terwijl het seizoen van Tottenham pover was na een lastige week waarin ze zowel in de FA Cup verloren van Sheffield United in de tweede klasse als van Wolverhampton Wanderers in de Premier League.

Milan haalde Tottenham in .. en bereikte de kwartfinales van het kampioenschap

Milan haalde Tottenham in .. en bereikte de kwartfinales van het kampioenschap

Milan haalde Tottenham in .. en bereikte de kwartfinales van het kampioenschap

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *