[colabot7]

Het eerste Duitse voetbalteam, Bayern M√ľnchen, tekende een contract met zijn Franse gast, Paris Saint-Germain, en bereikte op zijn beurt de kwartfinales van de Europese Champions League, na het te hebben verslagen in de tweede ronde van de achtste finales van de continentale competitie. wedstrijd op woensdag.
De Kameroenese veteraan Eric Maxim Choupo-Moting opende de score voor Bayern in de 61e minuut van de wedstrijd in (Allianz Arena), het bolwerk van het Duitse team.
(wissel) Serge Nabri scoorde het tweede doelpunt van Bayern in de 90e minuut, slechts 4 minuten nadat hij van de bank kwam.
Bayern pakte het ticket voor de kwartfinales in het toernooi dat het verdiend 6 keer won, na een herhaling van de overwinning op Saint-Germain vandaag, na eerder de Franse “1-0” te hebben verslagen in de eerste wedstrijd die plaatsvond in het stadion (Park van de Prinsen) in Parijs. Vorige maand, voor een “3-0” overwinning op hun tegenstander in een dubbelspel.
Dit is de derde opeenvolgende overwinning van Bayern op Saint-Germain, die tot nu toe nog steeds op zoek is naar hun eerste titel in de Champions League. Het is de vijfde overwinning van de Duitse club op hun Franse tegenhanger in de laatste 6 ontmoetingen. Onder hen is de finale van de competitieve versie van het seizoen 2019/2020, die de Beierse club in hun voordeel won met een “1-0” overwinning.

De meest extreme van de kampioenen..Bayern wijdt de St.  Germain

De meest extreme van de kampioenen..Bayern wijdt de St.  Germain

De meest extreme van de kampioenen..Bayern wijdt de St.  Germain

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *