[colabot7]

Op dinsdag gaf koningin Rania, echtgenote van de Jordaanse koning Abdullah II, een hennafeestje voor hun dochter, prinses Iman, ter gelegenheid van haar aanstaande huwelijk met de jonge Jamil Alexander Termiots.

Koningin Rania hield een toespraak tijdens de ceremonie, beschreef de gelegenheid als “buitengewoon” en uitte haar gevoelens van “gemengde emoties”, waarbij ze opmerkte dat het de eerste keer was dat ze “moeder van de bruid” was.

En hij zat tijdens haar toespraak naast koningin Rania: haar dochter Iman, prinses Noor, de moeder van koning Abdullah, de jonge Saoedische Rajwa Al Seif, de verloofde van de kroonprins.

Het Jordaanse koninklijk hof heeft aangekondigd dat het huwelijk van prinses Iman met Jamil Alexandre Termitos aanstaande zondag zal plaatsvinden, wat overeenkomt met 12 maart 2023.

In juli 2022 kondigde de rechtbank de verloving aan van prinses Iman en de jonge Jamil, en de Jordaanse zender “Kingdom” vermeldde dat hij een jonge man van Griekse afkomst is, geboren in de hoofdstad van Venezuela, Caracas in 1994, afgestudeerd in bedrijfskunde, en werkt in de financiële dienstverlening in New York. .

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *