[colabot7]

De Fransman Rudi Garcia, coach van het eerste elftal van Al-Nasr, concentreerde zich tijdens de voorbereiding op de wedstrijd tegen Al-Ittihad dinsdag op de technische aspecten en het vanaf verschillende afstanden op doel schieten.
Al-Asfar Al-Asmi zal de gast zijn van hun westerse tegenhanger, in de clash georganiseerd door het King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, de “Classic Round 20” van de Roshen Saudi Professional League.
De training omvatte verschillende fitnessoefeningen waarbij de bal werd gebruikt, gevolgd door tactische oefeningen in kleine groepjes op een deel van het veld.
Aan het einde van de training instrueerde de professionele staf de spelers om van verschillende afstanden op doel te schieten en na afloop van de training lunchten de spelers op het hoofdkantoor van de club.

Overwinning .. Garcia staat op het punt

Overwinning .. Garcia staat op het punt

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *