[colabot7]

De clubleiding van Al-Ahly tekende een contract met Dalia Abu Laban, een Saoedische internationale speler, om de gelederen van het eerste damesvoetbalteam tot 2026 te ondersteunen.
Dalia, afgestudeerd in verpleegkunde, begon haar voetbalcarrière bij het hoofdstadteam in 2020 voordat ze in oktober 2022 werd gekocht door de Al-Shabab-club, en met haar team maakte ze een uitstekende indruk in de eerste editie van de Women’s Regional League, met als hoogtepunt de titel van beste scorer van de westelijke regio met 11 doelpunten.
Op internationaal niveau werd Dalia geselecteerd voor de lijst van het Saoedische nationale team, dat uitstekend speelt in de vleugel- en aanvalsposities, en ze nam nota van haar aanwezigheid in het eerste optreden van de Groenen tegen de Seychellen en de Malediven in februari 2022.
Het is belangrijk op te merken dat de ondertekening van international Dalia Abu Laban deel uitmaakt van de plannen van het management van Al-Ahly om de selectie in de volgende fase te versterken, nadat ze met lege handen stonden tijdens hun deelname aan de eerste editie van de Women’s Premier. Competitie.
Het team van Al-Ahly eindigde op de zesde plaats in de competitie, die uiteindelijk werd afgesloten met 16 punten, 19 punten achter Al-Nasr, de leider en winnaar van de titel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *