[colabot7]

De clubleiding van Al-Ahly heeft een contract getekend met de speler Samar Rahbiny om hem als leider te vertegenwoordigen in de tweede editie van de Jameel Rally voor vrouwen, vergezeld van de Spaanse navigator Bushola Hernandez, in de periode van 8 tot 11 maart vanaf de stad Al-Ula, die door Hail gaat en eindigt in Al-Qassim.
Ze legde de “atleet” Samar Rahbini uit dat ze trots is om het Al-Ahly-logo te dragen in de prachtige vrouwenrally en zei: “Ik ben erg trots om de Saoedische Al-Ahly-club te vertegenwoordigen op het gebied van auto’s, zoals ik vertegenwoordigde het voor het eerst op het gebied van wielrennen in het kader van de Saudi Games.”
Ze voegde eraan toe: “Dit is de eerste keer dat een Saoedische club deelneemt aan de Jameel Women’s Rally, en het is een grote eer en een grote verantwoordelijkheid om deel uit te maken van dit historische begin van de richting van de club, en ik zal mijn best doen. om geavanceerde punten in de rally te behalen, als God het wil, door deze andere ervaring dan de vorige.” Nadat ik persoonlijk meedeed aan de eerste versie.
Veelbetekenend is dat de directie van de Al-Ahly club, vertegenwoordigd door Eng. Tariq Abdullah Khalifa, een lid van de raad van bestuur die toezicht houdt op de investeringsafdeling, heeft een overeenkomst getekend met Petromin Nissan, vertegenwoordigd door Ahmed Juma, CEO, om het Al-Ahly-team te sponsoren dat deelneemt aan de Jameel Women’s Rally.

Voor de eerste keer... Al-Ahly neemt deel aan de rally voor vrouwen

Voor de eerste keer... Al-Ahly neemt deel aan de rally voor vrouwen

Voor de eerste keer... Al-Ahly neemt deel aan de rally voor vrouwen

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *