[colabot7]

Chelsea, het beste voetbalteam van Engeland, is doorgedrongen tot de kwartfinales van de Europese Champions League-competitie door dinsdag thuis Borussia Dortmund met 2-0 te verslaan, waarmee een 0-1 nederlaag in de heenwedstrijd ongedaan werd gemaakt.
Chelsea dankte hun kwalificatie aan Raheem Sterling, die de score opende met 43, voordat Kai Havertz uit Duitsland de tweede toevoegde vanaf de penaltystip in de 53e.
Dortmund leed hun eerste nederlaag van het jaar na het winnen van alle tien van hun vorige wedstrijden om op gelijke hoogte te komen met Bayern aan de top van de Bundesliga, waaronder een 2-1 overwinning op Bochum in de uiteindelijke prijs van de lokale bekercompetitie en de comeback van Chelsea.
De gemiddelde leeftijd van de spelers van de Engelse club was 25 jaar en 255 dagen, in het op één na jongste Chelsea-team in de rechtstreekse knock-outwedstrijden van de Champions League, na de “thuis”-finale tegen Bayern München in het seizoen 2019-2020. (25 jaar). en 236 dagen).

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

Kampioen.. Chelsea neemt revanche op Dortmund

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *