[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Lionel Messi zei dat de confrontatie van Paris Saint-Germain met Bayern München “moeilijk en ingewikkeld” zal zijn, waarmee hij benadrukt dat zijn ploeg in staat is om terug te keren naar de kwartfinales van de Champions League voor het seizoen 2022/23.

De eerste ontmoeting van deze twee teams in de ronde van 16 eindigde met de overwinning van de “Beieren” met een duidelijk doel, op voorwaarde dat ze morgenavond, woensdag, worden herhaald in het stadion “Allianz Arena” in Duitsland.

Toen de Argentijnse ster werd gevraagd of emotie en enthousiasme een rol speelden bij het beslissen over de terugwedstrijd, zei hij tegen de officiële website van de Parijse club: “Zonder twijfel, ja, het speelt een rol”, en voegde eraan toe: “Het is belangrijk om in dit spel te gaan. zo waren we voor (de eerste wedstrijden) niet in de beste conditie”.

Hij vervolgde: “Maar ik denk dat we onlangs twee belangrijke overwinningen hebben behaald om het idee en het team te versterken. We gaan naar München omdat het een moeilijke en gecompliceerde wedstrijd wordt.”

En Messi voegde eraan toe: “De eerste wedstrijd werd beslist door kleine details. Het is heel moeilijk om in hun stadion te winnen, maar ik denk dat we goed voorbereid zijn en in staat zijn om het tij te keren.”

Lionel Messi voegde toe: “Ik voel me erg goed, ik denk dat het team in het algemeen veranderd is in de laatste paar wedstrijden.”

En de Argentijnse ster concludeerde: “We hebben een ander gezicht. Het is duidelijk dat overwinningen ons helpen om met kalme zielen te werken, met een andere dynamiek. Gelukkiger zijn is ook een goede zaak als het om werk gaat. Er is goede hoop dat we onze reis in de Champions League kunnen voortzetten. We zullen doorgaan.” probeer dat te doen.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *