[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Egyptische kunstenares Hala Shiha plaatste dinsdag een foto van zichzelf zonder sluier op haar officiële Instagram-profiel, dagen nadat ze al haar persoonlijke en familiefoto’s van haar account had verwijderd. van predikant Moez Masoud.

De nieuwe foto, aldus Hala, betekent: “Ik draag twee glazen voor afstand en lezen… een nieuw gevoel, twee glazen die het 44e jaar verwelkomen.” De omstreden Egyptische kunstenares sloot de rubriek voor commentaar op de foto, die werd voorafgegaan door een foto waarop haar volgers verwoed poseerden terwijl ze haar sluier afdeed. Of draagt ​​het nog steeds.

En Hala Shiha kondigde eind september 2021 haar terugkeer naar de hijab aan met een foto die ze vervolgens op haar officiële account op Instagram plaatste en als profielfoto aannam, kort nadat haar vader, beeldend kunstenaar Ahmed Shiha, ontkende het dragen ervan.

Hala reageerde vervolgens op de foto met de woorden: “Er is niets mooiers dan spiritueel geluk en innerlijke vrede… Glorie zij God.” Ze bevestigde haar geluk met deze beslissing met een groep foto’s die ze via de Stories-functie op Instagram publiceerde.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *