[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman herzag dinsdag de kandidatuur van zijn land om Expo 20 te organiseren.30. met de delegatie van het International Bureau for Exhibitions.

De directeur van het kabinet van prins Mohammed bin Salman, Badr Al-Asaker, plaatste een foto van de bijeenkomst op zijn officiële Twitter-pagina.

Al-Asaker reageerde op de foto en zei: “Zijne Hoogheid, de kroonprins, bekijkt met een delegatie van het International Bureau of Exhibitions het dossier van het Koninkrijk om Expo 2030 Riyadh te organiseren.”

De delegatie stond onder leiding van het hoofd van het International Bureau of Exhibitions Patrick Spectet, meldt het officiële Saudi Press Agency (SPA).

“SPA” gaf aan dat de bijeenkomst werd bijgewoond door de uitvoerend directeur van de Koninklijke Commissie voor de stad Riyad, de heer Fahd bin Abdul Mohsen Al-Rasheed, en de ambassadeur van Riyad in Frankrijk, Fahd Al-Ruwaili, van Saoedische zijde .

Het is interessant dat de delegatie van het International Bureau of Exhibitions in Riyadh is aangekomen voor een bezoek dat tot 10 maart zal duren, met als doel de kandidatuur van het Koninkrijk voor het hosten van de Expo 2030 International Fair te evalueren, volgens een verklaring van CNN. .

In de verklaring staat: “Tijdens het bezoek zal de missie de technische aspecten van het kandidatuurdossier beoordelen, naast een reeks officiële ontmoetingen met een aantal ministers en hoge ambtenaren, en de haalbaarheid beoordelen van het kandidatuurdossier van de hoofdstad om gastheer te zijn dit wereldwijde forum.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *