[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Amerikaanse president Joe Biden sprak over twee situaties waarin brandweerlieden zijn leven en de levens van zijn twee zonen hebben gered, en een van hen veroorzaakte controverse vanwege een “grap” die hij vertelde over de gezondheidstoestand die hij ervaren en wees erop dat het nodig was om zijn hoofd te openen om er zeker van te zijn dat “er een brein in zit”.

In zijn toespraak tijdens het bijwonen van de 2023 International Association of Firefighters Legislative Conference, zei Biden: “Jullie, mijn huisbrandweerlieden, hebben echt een leven gered. Ik kwam na twee dagen terug van een buitenlandse reis en had verschrikkelijke hoofdpijn, en ik kreeg de diagnose…’, de naam van de ziekte werd eerst niet gegeven.

De Amerikaanse president voegde eraan toe: “Nou, hoe dan ook, ze moesten mijn hoofd een paar keer openen om te zien of ik hersenen had, maar terzijde, ik had toevallig een hersenaneurysma tijdens de sneeuwstorm en dat moest worden geopereerd.” .” Meteen geopereerd, en de dokter die het ging doen was de beste dokter in het gebied en hij was in het Walter Reed Medical Center omdat hij zoveel operaties deed en ik hem niet kon bereiken.

En de Amerikaanse president vervolgde: “De Republikeinse president bood destijds aan om de Marine One-helikopter naar de dokter te brengen, maar hij kon niet vliegen vanwege het weer.”

En Biden voegde eraan toe: “Dus de brandweerlieden brachten me midden in een sneeuwstorm naar het centrum om een ​​operatie van 9 uur uit te voeren die mijn leven redde.”

En de Amerikaanse president vervolgde en zei over de instelling: “Ik heb het leven van mijn zoon en mijn twee zonen gered toen mijn vrouw en dochter werden gedood vlak na mijn verkiezing, toen een tractor mijn vrouw en dochter doodde, en mijn twee zonen. . waren boven de dode zus en moeder, zoals ze me vertelden dat ze 3 uur zo bleven, en ik wilde niet, ik weet nooit de details, hoe lang het duurde voordat de brandweer hun leven redde en naar de ziekenhuis”, zei hij.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *