[colabot7]

Riyad Al-Dhafri, de eerste Saoedische taekwondospeler, won zondag een bronzen medaille in de categorie tot 58 kilogram aan het einde van de Bulgaarse internationale kampioenschappen.
Meer dan (1.500) spelers uit (60) landen namen deel aan het toernooi, en dit toernooi wordt beschouwd als een van de sterkste internationale competities vanwege het enthousiasme van de deelnemers en de kwaliteit van de kampioenen. .
Al-Dhafri behaalde de overwinning na het verslaan van de Fransen in de ronde van 16 met een score van 2-0, versloeg vervolgens de Oekraïner in de ronde van 16 met dezelfde score en passeerde de Griek in de ronde van 16, voordat blessures werden voorkomen hem van deelname aan de ronde van 16 tegen de kampioen in het gewicht van de Turk Omar Dai Oglu. Al-Dhafri kan het goud pakken, wat mooi is gezien het niveau van bekendheid dat hij tijdens zijn toernooicarrière heeft behaald.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *