[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Vier nieuwe ministers in de regering van de Verenigde Arabische Emiraten zijn maandag beëdigd door sjeik Mohammed bin Zayed Al Nahyan, president van het emiraat, en sjeik Mohammed bin Rashid, vicepresident, premier en heerser van Dubai, volgens wat ze zei. Emirates News Agency (WAM).

Shamma bint Suhail Al Mazrouei, kabinetslid en minister van Gemeenschapsontwikkeling, Sheikh Salem bin Khalid Al Qasimi, kabinetslid en minister van Cultuur en Jeugd, Maryam bint Ahmed Al Hammadi, staatsminister en secretaris-generaal van de ministerraad, Jabr Muhammad , legde de eed af tijdens de ceremonie in het Al Watan Palace in Abu Dhabi. Ghanem Al Suwaidi, staatsminister”, zegt “WAM”.

“WAM” citeerde Sheikh Mohammed bin Zayed als volgt: “Mijn broer, Mohammed bin Rashid, en ik waren getuige van de beëdiging van een aantal ministers. Wij wensen hen veel succes bij de vervulling van hun taak. Het ontwikkelingsproces dat het land blijft doorlopen, vereist de inspanningen van iedereen om het in stand te houden en zijn successen te consolideren”, waarbij het “belang van voorzichtigheid” wordt benadrukt. Werk consolideren in de geest van één team, dat is gebaseerd op de integratie van rollen en taken.

Sjeik Mohammed bin Rashid van zijn kant sprak de wens uit dat de nieuwe ministers “hen zouden opvolgen in hun taken, en het proces van regeringsontwikkeling en modernisering zal in ons land doorgaan”.

Hij wees erop dat hij aan de zijlijn stond van de regeringsvergadering in Qasr Al Watan in Abu Dhabi, “waar we besloten tot 4 internationale economische overeenkomsten en de oprichting goedkeurden van een kantoor voor de Aziatische Investeringsbank in het land, dat een hoofdstad heeft van 100 miljard dollar. De bank wordt gedeeld door meer dan 75 landen die hebben besloten om een ​​regionaal kantoor in de Emiraten te vestigen”, aldus “Wham”.

Sjeik Mohammed bin Rashid zei: “Vandaag hebben we in de Raad van Ministers de agenda voor het circulaire-economiebeleid in het land goedgekeurd, hebben we het rapport over de resultaten van de Klimaatactieraad beoordeeld en hebben we het actieplan van de Raad voor de komende periode goedgekeurd. , vooral met betrekking tot het bereiken van de klimaatneutraliteit van het land tegen 2050. jaar.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *